hits

Ikke la navnet vegetarfamilie lure deg... 

Jeg har nå startet denne bloggen, og gleder meg til å dele inspirasjon, informasjon og matglede her fremover. Venner og bekjente har ønsket at jeg skulle starte blogg, så nå er jeg i gang for fullt. Nettsiden min er oppdatert, og innleggene vil komme på løpende bånd..

Det er mye fokus på vegetarmat og kjøttfrie dager i sosiale medier, og det er blitt populært å spise mer plantebasert mat enn før.. Bloggen er kommet til fordi det allerede er og vil komme til å bli flere kombinasjonsfamilier som oss.

Vi er 3 stk i familien som er vegetarianere og 1stk som spiser kjøtt/fisk. Bloggen vil derfor ikke bare handle om vegetarmat, selv om  navnet på bloggen er "vegetarfamilie". Bloggen er ment som inspirasjon både for vegetarianere og alle andre som enten er kombinasjonsfamilier, eller som ønsker å inkludere mer plantebasert/vegetarisk mat i sitt kosthold. 

Hva vil denne bloggen handle om? Den vil handle om meg og min familie, oppskrifter, kostholdsinformasjon, kombinasjonen vegetarisk kosthold og trening, idrettsernæring, kombinasjonsmiddager, innlegg om hva rettene koster, økonomi,  og mye mye mer..

Litt om meg og min familie : Jeg er utdannet kostholdsveileder og brenner for å inspirere og informere om sammenhengen mellom kosthold og helse. Vi er 3 stk i familien (meg og mine 2 ungdommer) som er lakto-ovo vegetarianere (inkluderer meieriprodukter og egg i kosten) og 1 stk (min mann) som spiser kjøtt og fisk..

Selv om mange av oppskriftene i denne bloggen vil være vegetariske, så vil der også komme mange kombinasjonsoppskrifter som gjør det enkelt å kombinere vegetariske retter med kjøtt og fisk.

Jeg blir veldig glad for alle som trykker liker og deler innleggene mine, jeg takker DEG som vil heie meg frem og dele mine innlegg, selv om du kanskje ikke deler min kostholdsfiliosofi eller kjenner meg annet enn som en facebook venn, jeg takker DEG som vil følge siden min vegetarfamilie på facebook, jeg takker DEG som vil følge meg på vegetarfamilie på instagram, jeg takker DEG som vil følge vegetarfamilie på bloglovin, og jeg takker DEG som leser innleggene mine og legger igjen en fin kommentar på mine innlegg... Link til å følge meg ligger oppe i "kontakt meg" feltet på bloggen.

Takk for at du leste :)

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrifter #familie #vegetar #vegetarianer #bloggmag #matglede #trening #vegetarfamilie #laktoovovegetarianer

 

4 kommentarer Skjul

FysioIsa

19.03.2017 kl.15:54

Dette hørtes spennende ut! :D
Vegetarfamilie

19.03.2017 kl.16:09

Så hyggelig,håper du vil følge vegetarfamilie på facebook, bloglovin og instagram også.FysioIsa:
FysioIsa

20.03.2017 kl.18:24

Det kan jeg gjøre vettu :)
Vegetarfamilie

20.03.2017 kl.18:28

Supert, jeg skal følge med på din blogg også :)FysioIsa:

Skriv en ny kommentar