hits

Er vi de eneste?Jeg ser i ukeblader og på blogger, og den ene påskeoppskriften etter den andre legges ut... Men jeg undrer meg spiser alle retter som lammelår, andebryst og pinnekjøtt i påsken? Det virker som at det er en del av påsketradisjonen, og det er jo veldig hyggelig med tradisjoner... Men vi har aldri hatt slik tradisjon... Vår påsketradisjon er påske egg, påskepynt, påskekrim og tid til familiekos..

Vi spiser like gjerne taco på påskeaften vi, og dette gjorde vi også den gang vi ikke var vegetarianere. Eller vi kunne ha indrefilet på påskeaften den gang vi spiste kjøtt.. Uansett hva vi spiste før og nå, så koser vi oss like mye for det.

Er det bare oss som kan spise taco eller hjemmelaget pizza på påskeaften, og synes det er helt supert?

Ut i fra reklamer, blader og mange matblogger, så virker vi som de eneste, men om så er så er det helt greit. Vi velger det vi vil spise og andre velger sin mat. Sånn er det også når man kutter ut kjøtt fra kostholdet sitt. Det er et valg man tar for seg selv uavhengig av hva andre måtte tenke og mene om det.

Så denne påsken blir det både hamburgere og taco her hos oss, samt en ekstra god søndagsmiddag med indrefilet til kjøtteteren i familien og grønnsakstek til vegetarianerne. 

Uansett hva dere spiser i påsken, så håper jeg dere får en fin og god påske med tid til avslapning og kos.

God påske til dere alle fra meg og takk for at du leste :)

Følg meg gjerne på facebook, instagram og pinterest. Link i kontaktfeltet øverst i bloggen.

.
#påske #mat #oppskrift #tradisjon #mamma #familie #vegetarfamilie #kosthold #helse #vegetarianer #laktoovovegetarianer #bloggmag #matglede 

 

6 kommentarer Skjul

Sandra Marie

13.04.2017 kl.12:33

Jeg spiser ikke noe spesielt i påsken, i dag blir det vegetar-taco tror jeg :D
Vegetarfamilie

13.04.2017 kl.12:43

Sandra Marie: Ja det blir det samme her til middag i dag :) Ønsker deg en fin påske og takk for din melding.
Julie - Når 3 blir 5

13.04.2017 kl.17:50

Nei, når du sier det tror jeg ikke vi har hatt noen tradisjon for det. Men nå er det en stund siden jeg bodde hjemme, og jeg har ikke startet noen egen tradisjon. Hadde vel sikkert fortsatt tradisjonen på det om det var en veldig fremtredende tradisjon hjemme tenker jeg.
Vegetarfamilie

13.04.2017 kl.19:21

Julie: tusen takk for kommentar. Ønsker deg en fin påske
Yuuta

14.04.2017 kl.12:54

Vi har heller ingen spessielle middager i påsken (:
Vegetarfamilie

14.04.2017 kl.17:59

Yuuta: Takk for din kommentar og ønsker deg en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar