Hva er riktig for deg?


Hva er riktig for deg? Hva er du opptatt av når du tar dine kostholdsvalg i hverdagen?  Er du opptatt av f.eks helse, sunnhet, næringsrik mat, dyrevelferd, klimautslipp og/eller kortreist mat, eller tenker du ikke over det i det hele tatt? 

Nå har jeg og mine to ungdommer vært vegetarianere i 9 mnd, mens min mann spiser kjøtt og koser seg med det.. Jeg ble vegetarianer ved en tilfeldighet, og elsker vegetarlivet. Jeg elsker følelsen av å ha en lett kropp, og en mage som fungerer bedre enn noen gang tidligere. Når jeg tar mine kostholdsvalg så er jeg opptatt av at maten skal være næringsrik, enkel å tilberede og en kombinasjon av karbohydrater, proteiner og fett. Jeg teller ikke kalorier, men er opptatt av balanse i kostholdet. Dvs at jeg spiser ca 80% sunt og næringsrikt og 20%mindre sunt.

Jeg er så glad for at jeg startet denne bloggen, og jeg har så mange planer for tiden fremover. Jeg er utdannet kostholdsveileder og har lært mye under min utdannelse som jeg ønsker å formidle.  Vår familie består som tidligere skrevet av 3 vegetarianere (lakto-ovo-vegetarianere) og 1 kjøttspiser. Selv om min blogg heter vegetarfamilie, så vil det ikke bare dreie seg om vegetarmat.

Jeg ønsker å inspirere alle dere lesere til å ta gode valg i hverdagen. Jeg vil at alle skal kunne spise godt, og ta gode valg uten å få dårlig samvittighet.. Jeg vil komme med forslag til rimelige middagsretter både med og uten kjøtt, og jeg vil komme med faktaopplysninger om kosthold og helse. Fremover vil det komme mange innlegg som omhandler dette. Og vil dere lese mer om historien om hvordan vi ble vegetarianere, så finner du innlegget JEG BLE VEGETARIANER VED EN TILFELDIGHET HER  OG PÅ MC`DONALDS BLE DET OFFISIELT HER 

Dette innlegget har vært publisert i påsken med et annet bilde, men det var noen som spurte om jeg kunne publisere det igjen, så da la jeg det ut som bildeshout i dag. Dette til info for de som evt. har lest innlegget før, da vet dere hvorfor det også kom i dag. 

Følg meg gjerne videre på facebook og instagram under vegetarfamilie. Link i kontaktfeltet øverst i bloggen

takk for at du leste :)

 

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #påske #vegetarianer #laktoovovegetarianer #vegetarfamilie #matglede #helse #veggis #veggislivet #bloggmag #bloggno

 

Én kommentar Skjul

Nora Piscopo

14.04.2017 kl.20:48

Åå dette så fantastisk ut nå! Ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

hits