Stopper frykten deg?
Har frykten stoppet deg også? Har du noe du brenner for som du har lyst å jobbe mer med?

Frykten for å mislykkes og frykten for hva andre vil si har stoppet meg fra å gjøre det jeg har aller mest lyst til. 

Etter at jeg tok kostholdsveilederutdannelse i 2015 har drømmen om å jobbe mer med dette vært stor. Men av forskjellige årsaker så har jeg ikke turd å gå "offentlig" med det før nå i det siste.

Jeg startet denne bloggen i vinter, og har fått veldig god respons. Jeg elsker å inspirere og informere om kosthold og helse. Jeg har i tillegg fått en mulighet til å gjøre noe mer innenfor dette faget jeg brenner for, og jeg er så utrolig takknemlig og glad..

Men innimellom dukker denne janteloven opp i bakhodet, og jeg blir usikker og redd for hva andre vil tenke om meg, og det jeg publiserer. Heldigvis har jeg gode støttespillere som heier meg frem, og jeg får igjen motet til å gå "all in".

Fremover lover jeg deg mye inspirasjon, mange oppskrifter(både med og uten kjøtt, da vi er en kombinasjonsfamilie), sparetips, egen serie for barn samt oppskriftshefter. Snart går jeg også live på facebook... Må jobbe litt mer med meg selv før jeg tør det siste.... Jeg kommer sikkert til å gjøre masse tabber underveis, men da får jeg bare le av meg selv og lære av tabbene jeg gjør. Og du som seer er velkommen til å le sammen med meg :)... Og de som ler av meg og ikke liker meg, de kan jeg jo ikke gjøre noe med uansett,så det må jeg bare lære meg å takle.

Jeg er bare meg med mitt uperfekte ytre, mine feil og mine mangler, men det er det som er meg, og det skal jeg fortsette å være. Ekte og ærlig og brennende opptatt av enkel, lettlaget og næringsrik mat. 

Tusen takk for at du leste, og har frykten stoppet deg også fra å gjøre det du vil til nå,  så sier jeg bare GO FOR IT...

Jeg håper også at du vil følge meg videre på facebook, instagram og bloglovin. Link i kontaktfeltet øverst i bloggen.

 

.
#blogg #side2 #bloggno #bloggmag #matprat #veggislivet #veggis #vegetar #vegetarfamilie #mamma #facebooklive #kosthold #mat #vg #nettavisen #godtno #janteloven #minførsteblogg

 

5 kommentarer Skjul

Marit

26.04.2017 kl.15:20

Så tøff du er! :o) Jeg har jo lyst til å jobbe med foto jeg da, men ja, det er så langt utenfor komfortsona mi som det kan være, så det blir nok bare med drømmen. Lykke til.
Vegetarfamilie

26.04.2017 kl.19:23

Marit: Tusen takk for fin kommentar :). Det med facebook live er veldig langt utenfor min komfortsone også, men jeg har bestemt meg for at jeg skal klare det... Så får jeg heller tabbe meg litt ut i begynnelsen, ha,ha... Håper du finner en løsning som gjør at du også kan jobbe med drømmen din. Ønsker deg en fin kveld
Yuuta

26.04.2017 kl.19:42

Syns du er kjempe tøff! ^^

Syns blogger din er knall kul, og kjempeker lærings rik! (:
Liv Unni

30.04.2017 kl.14:59

Hei!! :))

Så fantastisk! Jeg heier på deg!!:)))
Vegetarfamilie

30.04.2017 kl.18:34

Liv Unni: tusen takk, veldig hyggelig å høre :)

Skriv en ny kommentar

hits