Enkel TacoPizza



Smakfull og enkel vegetarisk tacopizza på menyen i dag.

Denne kan lett tilsettes kjøtt om man ikke er vegetarianer :)

Til 1 stor langpanne :

Deig:

600gr hvetemel eller økologisk siktet speltmel

4dl vann

1ts salt

2ts tørrgjær

Bland alle ingrediensene godt, og hev deigen under plast i ca 1 time.

Kjevle så ut deigen og ha over på en bakepapirkledd langpanne.

Fyll:

2pk kikerter (ferdig til bruk)

2pk sorte bønner (ferdig til bruk)

1 1/2 pose Tacokrydder eller evt. lag selv.

1 liten pose nachochips

1/2 glass jalapenos (her avhenger mengde av hvor sterk du vil ha pizzaen). Jalapenos kan sløyfes om du ikke ønsker det.

1 liten boks mais

Ønsket mengde revet ost

Tilbehør : Rømme og tacosaus

Slik gjør du: Ha kikerter og bønner i et dørslag og skyll godt med kaldt vann. Ha over i en kasserolle. Ha i tacokrydder og vann og småkokes i 5-10min.

Er det mye saus igjen etter koking, siles dette litt av før du fordeler bønne/kikertblandingen over pizzadeigen.

Ha over jalapenos, mais og noen knuste nachochips. Revet ost på toppen.

Stekes på 225gr ca 10-15min

Når det er et par minutter igjen av steketiden har du litt knuste tacochips på toppen av pizzaen. Stek de siste minuttene.

Serveres med rømme og tacosaus og gjerne litt ruccolasalat på toppen.

ENJOY :)



 

 

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #vegetarfamilie #pizza #veggis #veggislivet #matglede #matprat #bloggno #bloggmag #side2 #side2bloggerne #mytaste #godtno

 

 

 

 

2 kommentarer Skjul

Sandra Marie

13.05.2017 kl.09:46

nam :D
elisebr

13.05.2017 kl.12:20

Så godt det så ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits