Ukemeny 20/2017Her kommer forslag til Ukemeny for 17mai uken. Her er det rømmegrøt, eggerøre og annet godt pålegg som står på menyen på 17mai, så på 17mai har jeg satt opp en av våre småretter på nasjonaldagen. Håper dere finner noe til inspirasjon her for kommende uke. Ønsker dere en flott 17mai og en god uke. Jeg lager enkel mat som alle kan lage. Likevel er jeg opptatt av at maten skal gi næring til kroppen. Så i mine oppskrifter får du både næring og kjapp mat. Jeg vil komme med mange oppskrifter fremover, så om du vil følge meg på facebook så kan du gjøre det HER.

Så og si alle ingredienser jeg bruker finnes på dagligvarebutikker. Oppskriftene er vegetariske eller veganske, men lett og tilsette kjøtt eller kylling. Vi er en kombinasjonsfamilie hvor 3 er vegetarianere og 1er kjøttspiser.

Fredag og lørdag kommende uke er tacovarianter. Her er tenkt at man ofte har igjen både tacosaus, chips og rømme etter et tacomåltid, da er det supert med en annen tacovariant dagen etter. Vil du prøve noen av ukens forslag, så finner du oppskriftene for ukedagene her :

MANDAG: Rask og rimelig tomatsuppe Oppskrift HER


 

TIRSDAG: Aspargessalat Oppskrift HER

ONSDAG: Brie og Valnøttsalat Oppskrift HER


 

TORSDAG: Pitabrød med nuggets Oppskrift HER


 

FREDAG: Hverdagstaco Oppskrift HER

LØRDAG: Tacopizza Oppskrift HERSØNDAG: Stekte grønnsaker med ris. Oppskrift HERUkens søte : Easy peasy jordbæryoghurt Oppskrift HER

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #vegetarfamilie #pizza #veggis #veggislivet #matglede #matprat #bloggno #bloggmag #side2 #side2bloggerne #mytaste #godtno

 

2 kommentarer Skjul

Lizbeth Osnes

14.05.2017 kl.13:36

Mmmhhhh, så mye godt! :-)
Vegetarfamilie

14.05.2017 kl.19:24

Lizbeth Osnes: Tusen takk for fin kommentar. Ønsker deg en fin søndagskveld

Skriv en ny kommentar

hits