Mangosalat



Dette er en enkel og smakfull rett, full av gode næringsstoffer kroppen blir glad av :)

Til 2 personer trenger du:

10-15 Kikertkaker (små) Oppskrift HER,  eller evt. vegetarnuggets fra Coop. Lager du små kikertkaker trenger du litt mindre steketid enn i originaloppskirften. Ellers kan du lage de store, og bare dele dem i småbiter. 

Smør til steking

2ts karri

1 beger cherrytomater

1pk ruccolasalat

1pk babyspinat 

1 avokado

ca 150-200gr  fetaost

1dl quinoa + 2dl vann

1 moden mango evt. ønsket mengde frossen mango som du tiner (bla. kiwi og meny har slike poser med frossen mango)

usaltede cashewnøtter (mengde etter eget ønske)

Mills sin mango & chilidressing (Finnes på de fleste dagligvarebutikker)

Slik gjør du:

Kok quinoa etter anvisning på pakken. NB! Husk å skylle quinoaen i varmt vann før koking.

Varm opp de små kikertkakene sammen med litt smør og karripulver. Bruker du nuggets fra coop steker du disse etter anvisning på pakken i smør og karri

Ha ruccola, tomat, fetaost og oppdelt mango i en salatbolle. Bruker du frossen mango, må denne tines først.

Del en avokado, ta ut steinen og del den i små biter. Ha den over i salatbollen.

Ha over små kikertkaker og quinoa.

Bland godt og ha cashewnøttene i til slutt.

Server og ha over ønsket mengde mango/chilidressing

ENJOY :)

.
#blogg #inspirasjon #matglede #matprat #veggis #veggispreik #veggislivet #middag #salat #mango #kos #familie #mamma #bloggmag #side2 #side2blogg #side2bloggerne #helse #kosthold #vegetarianer #laktoovovegetarianer #salat #vegetarfamilie

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits