Mango og Sitronyoghurt



Det er så enkelt å lage sin egen yoghurt. Her vet du akkurat hva yoghurten inneholder og du kan velge om du vil bruke sukker eller f.eks sukrin+. Jeg foretrekker å bruke sukrin +, det skader ikke tennene og er bedre for blodsukkeret vårt.

Til 2 personer trenger du :

5 store ss gresk naturell yoghurt (vil du ha yoghurten vegansk kan du bruke alpro naturell yoghurt)

2dl frossen mango

Saften fra 1/2 sitron

* 1 til 1 1/2 ts sukrin + (smak til).

Slik gjør du:

Ta opp mango fra fryseren og la de tine.

Ha gresk yoghurt i en bolle og skvis inn saften fra en halv sitron og sukrin+. Bland godt og smak til.

Fordel i 2 serveringsskåler.

Ha mangoen i en blender og lag til en mos.

Hell dette over yoghurtblandingen.

Strø litt sukrin+ over om du vil ha litt søtere smak.

Pynt med evt. litt nøtter og bær.

Bland sammen og nyt.

En herlig og frisk yoghurt med en fin balanse av karbohydrater, protein og sunne fettsyrer(om du har i nøtter el. mandler)

Håper det smaker.

*Sukrin+ fåes kjøpt på helsekostbutikker. Kan fint brukes som vanlig sukker men er dobbelt så søtt. Så står der 2ts sukrin+ tilsvarer dette 4ts vanlig sukker.

.
#blogg #inspirasjon #matglede #matprat #veggis #veggispreik #veggislivet #middag #salat #mango #kos #familie #mamma #bloggmag #side2 #side2blogg #side2bloggerne #helse #kosthold #vegetarianer #laktoovovegetarianer #salat #vegetarfamilie

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits