Pestopastasalat



Enkel salat til middag en dag kanskje?

Til 4 personer trenger du:

500gram pastaskruer (gjerne fullkorn)

8-10 små tomater

0.5dl quinoa (kan sløyfes, men anbefales da det høyner næringsinnholdet i retten)

2 pk bønnemix (ferdig til bruk)

1 pk kikerter (ferdig til bruk)

*1-2  glass grønn pesto (avhenger av størrelse på glass)

5-10 usaltede cashewnøtter pr. pers

Revet parmesan på toppen

Slik gjør du:

Kok pasta og quinoa etter anvisning på pakken.

Sil av vannet og ha i en kasserolle over svak varme.

Skyll bønner og kikerter i kaldt vann, og ha de deretter over pasta og quinoaen.

Ha i grønn pesto og bland godt.

Vask og del tomatene og ha disse i pestoblandingen.

Når blandingen er blitt litt varm er det klart til servering.

Ha over på tallerken og bland i noen cashewnøtter.

Revet parmesan på toppen.

ENJOY

* For veganere kan man kjøpe coop sin pesto alla genovese, og droppe parmesanosten eller bruke plantebasert ost..

** For kjøttspisere kan man evt. ha mindre bønner og en stekt kyllingfilet i denne retten.

 

 

2 kommentarer Skjul

elisebr

19.06.2017 kl.19:18

Så nydelig og godt det så ut! :)
Vegetarfamilie

19.06.2017 kl.20:34

elisebr: Takk for det snille du :)

Skriv en ny kommentar

hits