Pasta Carbonara (my way)

Dette er en enkel og litt annerledes variant av pasta carbonara.

Til 1 person brukte jeg :

ca 100 gram  valgfri pasta 

3 dl råkostblanding (kjøpes ferdig eller lages ved å raspe gulrot, snitte kål og litt hakket purre)

1.5dl frosne eller ferske erter (ferdig til bruk)

0.5dl fløte

1 egg og 1 eggeplomme

3-4 ss parmesan

Salt og pepper

Slik gjør du :

Kok opp vann til pasta. Når vannet koker haes pastaen i, og kokes etter anvisning på pakken.

Varm opp en stekepanne med litt smør eller olje på middels varme.

Ha i råkost og erter, og stek/varm noen minutter.

Bland egg, eggeplomme, fløte, ca 2ss parmesan og litt salt og pepper i en skål.

Hell eggeblandingen over råkostblandingen og rør godt.

Hell vannet av pastaen, og ha den over i eggeblandingen. Rør sammen og ha over på tallerken . Strø et par ss parmesan på toppen.

ENJOY :)

.
#blogg  #matglede #matprat #veggis #veggispreik #veggislivet #middag  #kosthold #vegetarianer #laktoovovegetarianer  #vegetarfamilie #mytaste  #mat 

 

 

 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits