Endringsmotivasjon

Nei jeg vil ikke....Har du noen gang opplevd at barna dine eller andre har sagt, nei det liker jeg ikke.. Selv om de kanskje ikke har prøvd. Noe av det samme skjer også med oss voksne når det kommer til endringer, råd og veiledning.. Ingen må komme her å fortelle meg hvordan jeg skal gjøre det eller hva jeg skal spise. Jeg har vært i de situasjonene selv, og vet hvor irriterende det kan oppleves når det føles som om andre "vil bestemme" over deg.

For mange av oss kommer likevel den dagen hvor vi prøver det vi i utgangspunktet ikke ville,  og innser at personen som sa vi måtte spise grønnsakene da vi var barn, hadde et poeng. Den personen ville gjerne bare at vi skulle få i oss viktige vitaminer, mineraler og kostfiber som kroppen trenger. Og i tillegg var det jo mange av oss som faktisk likte det vi i utgangspunktet ikke ville spise, og derfor fortsetter med det.

Sånn er det litt med meg og denne bloggen også :

- Jeg ønsker å inspirere  til å inkludere mer plantebasert mat i kostholdet

- Jeg ønsker å informere deg om gode lettvinte matretter som gir kroppen både næringstoffer og energi.

- Jeg ønsker å inspirere deg til å fylle riktig "bensin på tanken" uten at du skal føle dårlig samvittighet når du skeier ut.

- Jeg ønsker at du skal prøve en eller flere kjøttfrie dager i uken.

- Jeg ønsker å gi familier inspirasjon til enkle kombinasjonsretter både med og uten kjøtt.

Tenk om kroppen din hadde elsket det, tenk om du kommer til å oppleve at magen og tarmene fungerer bedre enn noen gang med litt mer plantebasert mat, og litt mindre kjøtt. Jeg ble selv vegetarianer ved en tilfeldighet, les gjerne innlegget her

Begynn gjerne i det små og prøv f.eks denne retten... Senere i dag kommer innlegg med priser, og litt info om næringsinnhold i denne middagen. 

Jeg vil komme med mange informasjonsinnlegg og mye inspirasjon fremover som jeg håper du vil like.

Takk for at du leste, og kom gjerne med innspill om det er noe du vil jeg skal skrive om.

Følg meg gjerne på facebook, instagram og bloglovin. Link i kontaktfeltet øverst i bloggen

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #matprat #bloggmag #bloggno #veggiser #veggislivet #mat #laktoovovegetarianer

 

 

, Bergen

Lakto-Ovo Vegetarianer siden sommeren 2016. 2vegetarianere/2kjøttspisere i familien Utdannet kostholdsveileder gjennom Akademiet for personlig trening i 2015. Stor interesse for mat og sammenheng mellom kosthold og helse. Ønsker å inspirere og informere leserne gjennom oppskrifter og informasjon.

mytasteno.com
hits