Kosthold

Hvem skal jeg høre på?

"

Det finnes så mye kostholdsinformasjon, og det er vanskelig å vite hva som er rett og galt i "jungelen" av kostholdsråd. Hvem skal vi høre på før vi tar våre valg?

Nei du må ikke spise lavkarbo, da får du altfor mye mettet fett i deg, nei du må ikke spise for mye frukt, da skyter blodsukkeret ditt til himmels, nei du må ikke telle kalorier, da får du et usunt forhold til mat, du må ikke bli vegetarianer eller veganer, da får du ikke i deg alle vitaminer kroppen trenger... Hvem skal vi høre på?

Jeg vil anbefale deg å finne din egen vei, det som passer for deg passer ikke nødvendigvis for en annen. Finne en balanse i hverdagen som du trives med. Jeg er utdannet kostholdsveileder og elsker å inspirere og informere om kosthold og helse.

Det jeg kan love deg her på min blogg er mye god informasjon til å kunne ta de valg som føles riktig for deg. Jeg vil informere om fordeler og ulemper med forskjellig mat, jeg vil informere deg om plantebasert mat, og jeg vil informere deg om sammenheng mellom kosthold og helse.  Jeg vil gi deg enkle tips og oppskrifter som alle kan ha glede av enten de er kjøtt/fisk spisere eller vegetarianere/veganere. I tillegg vil jeg ha en egen serie for barn med informasjon om grønnsaker, frukt og barnevennlige oppskrifter.

Synes du dette høres interessant ut, så håper jeg du vil følge meg på facebook, instsgram og bloglovin. Link i kontaktfeltet øverst i bloggen.

Takk for at du leste innlegget mitt, setter stor pris på det :)

 

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #familie #inspirasjon #informasjon #vegetar #vegetarfamilie #laktoovovegetarianer #mamma #bloggmag #bloggno

 

, Bergen

Lakto-Ovo Vegetarianer siden sommeren 2016. Utdannet kostholdsveileder gjennom Akademiet for personlig trening i 2015. Stor interesse for mat og sammenheng mellom kosthold og helse. Ønsker å inspirere og informere leserne gjennom oppskrifter og informasjon.

mytasteno.com
hits