Kostholdsinformasjon familien min

På MC'Donalds ble det offisielt..

Oi

 

Jeg startet min reise inn i vegetarlivet  i månedskiftet mai/juni 2016. Jeg ble vegetarianer ved en tilfeldighet, les gjerne historien her.

Jeg syntes det var spennende å lage nye retter og etter som dagene gikk, kjente jeg at dette kostholdet passet meg veldig bra. Kroppen føltes lett og jeg likte å være kreativ med plantebasert mat for å lage gode smakfulle retter. Jeg inkluderte egg og meieriprodukter i kostholdet ( Lakto-Ovo Vegetarianer), og jeg elsket følelsen vegetarmaten hadde på kroppen.

Etter 3 uker på vegetarmat skulle vi på langhelg til Sverige.  Jeg var ikke blitt offisielt vegetarianer ennå (bare prøvde ut vegetariske retter), så  jeg ville spise den samme maten som de andre på turen... Det var iallefall planen..

Det begynte første dagen da vi skulle spise pizza. Skinkepizza med ananas.. Men hva skjedde? Pizzaen smakte ikke godt lenger, jeg lengtet etter vegetarpizza . Dagen etter var det MC Donald`s på menyen. Jeg har alltid likt Mc Donalds mat, men nå etter bare 3 uker med vegetarkost, smakte burgeren rett og slett surt. Jeg trodde det var noe galt med den, men min mann smakte og sa den var akkurat slik den skulle være.. Den klarte jeg ikke spise opp.. Smaksløkene mine hadde tydeligvis endret seg.

Og der inne på Mc Donald`s i Gøteborg i fjor sommer skjønte jeg at jeg hadde funnet mitt kosthold. At jeg var blitt vegetarianer. En veldig rar opplevelse, men det var så utrolig rett valg for meg. Jeg har ikke angret en dag siden..

Så om du vurderer vegetarlivet eller bare vil prøve å spise mindre/ kutte ut kjøtt enkelte dager, så sier jeg bare GO FOR IT... Du vil ikke angre, det er jeg helt sikker på :). Og denne bloggen vil inneholde masse inspirasjon, informasjon og bidra med tips og råd på veien. Vil du lese innlegget om vår familie : "ikke la navnet vegetarfamilie lure deg", så finner du det her

Veldig kjekt om du vil følge meg på facebook, instagram og bloglovin. Link finner du i kontaktfeltet øverst i bloggen.

Takk for at du leste :)

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #familie #mamma #vegetarlivet #veggiser #vegetarianer #laktoovovegetarianer #vegetarfamilie #bloggmag #matglede #side2 #nettavisen

, Bergen

Lakto-Ovo Vegetarianer siden sommeren 2016. Utdannet kostholdsveileder gjennom Akademiet for personlig trening i 2015. Stor interesse for mat og sammenheng mellom kosthold og helse. Ønsker å inspirere og informere leserne gjennom oppskrifter og informasjon.

mytasteno.com
hits