Når kjøttspiseren får velge

Pizzasnurrer med kylling (når kjøttspiseren får velge)



Dette er kjempegode pizzasnurrer.

Vil du lage dem, så trenger du:

Bunn:

450gr hvetemel (eller annet mel, jeg bruker økologisk siktet speltmel)

1.5ts tørrgjær

3dl vann

litt salt

Fyll:

1 kyllingfilet

Barbequesaus (ønsket mengde)

2 mozzarellaost (baller)

1 boks ananasbiter

1 rød spisspaprika

Revet ost

Oreganokrydder

Slik gjør du:

Bland alle ingrediensene til deigen og elt i kjøkkenmaskin i ca 5-10min. Heve en time.

Sett stekeovnen på 225grader

Kjevle deigen ut i størrelse som et bakepapir.

Stek kyllingfileten og del den i små biter

Smør barbequesaus over bunnen.

Ha over kyllingbiter, ananasbiter, revet mozzarellaost(små biter), og paprikabiter.

Revet ost på toppen sammen med oreganokrydder.

Rull sammen som en pølse og del i passende biter. Legges på to bakepapirkledde stekeplater.

Stekes på 225gr i 10-15 min.

Håper de smaker :)

Disse er supre å fryse.

 

Kylling og pestopizza


 

Oppskriften på 1 langpanne pizza er som følger :

Pizzadeig - 2dl lunkent vann, 1ts tørrgjær, ca 300gram fullkornshvetemel og bittelitt salt

Bland melet med alle ingrediensene og kjør i kjøkkenmaskin til du har en deig som slipper bollen men fremdeles er litt klebrig. Ha plastfolie over bollen og hev til dobbel størrelse. Kjevl ut på et melet underlag og ha pizzadeigen over på en bakepapirkledd langpanne.

Fyll :

2 kyllingfileter - 1 mozzarellaost (ball) - hvitløkssmør - 5 ts grønn pesto - ca 150 gram revet ost - 1 liten boks ananas (kan sløyfes)-salt og pepper

Slik gjør du : Stek kyllingfiletene, krydre med litt salt og pepper, og del i biter. Smør pizzabunnen med hvitløkssmør og fordel kyllingbitene utover. Del opp mozzarellaballen og fordel den over. Ha små klatter av grønn pesto rundt på pizzaen. Tilsett evt. ananasbiter. Topp pizzaen med revet ost.

Stekes på 225grader i ca 15-18min

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #kos #familie #pizza #middag #middagstips #pesto #bloggno #bloggmag #blogglisten #mamma

 

, Bergen

Lakto-Ovo Vegetarianer siden sommeren 2016. 2vegetarianere/2kjøttspisere i familien Utdannet kostholdsveileder gjennom Akademiet for personlig trening i 2015. Stor interesse for mat og sammenheng mellom kosthold og helse. Ønsker å inspirere og informere leserne gjennom oppskrifter og informasjon.

mytasteno.com
hits