hits

Vegetarmiddager på budsjett

Næringsrike vegetarmåltider på budsjett 

Jeg jobber med en serie av innlegg som vil omhandle næringsrike vegetarmåltider på budsjett. Jeg vil jobbe for å spre kunnskap og gi informasjon om hva rettene koster og hvor enkelt det kan være å spise vegetarisk enten hver dag eller av og til. 

Tror du det er dyrt å leve vegetarisk? Veldig mange jeg har snakket om tror det er mer kostbart enn å spise kjøtt og fisk... Men er det egentlig det? 

Følg med på bloggen min fremover, her kommer mange  tips, råd og informasjon rundt vegetariske retter, kombinasjonsmåltider(siden 1 av 4 i familien spiser kjøtt/fisk), priser, treningsmat, næringsinnhold og sammenligninger av produkter.

Finner du dette interessant? Følg meg på facebbok, instagram og bloglovin, så går du ikke glipp av innlegg. Link til sidene i kontaktfeltet øverst i bloggen :)

På forhånd takk for om du vil følge meg :)

 

.
#blogg #inspirasjon #helse #kosthold #mat #oppskrift #familie #vegetarfamilie #vegetar #mamma #bloggmag #matglede #veggiser #veggislivet #vegetarianer #laktoovovegetarianer 

 

, Bergen

Lakto-Ovo Vegetarianer siden sommeren 2016. 2vegetarianere/2kjøttspisere i familien Utdannet kostholdsveileder gjennom Akademiet for personlig trening i 2015. Stor interesse for mat og sammenheng mellom kosthold og helse. Ønsker å inspirere og informere leserne gjennom oppskrifter og informasjon.

mytasteno.com