Kylliingtallerken

Siden vi er en kombinasjonsfamilie med 2 kjøttspisere og 2 vegetarianere, så deles oppskrifter både med og uten kjøtt her på bloggen. 

Denne oppskriften inneholder kylling. Om du vil ha den vegetarisk kan du sprøsteke kikerter i stekepanne sammen med litt oregano istedenfor kylling.

Til 4 personer trenger du:

4-6 stk kyllingfileter,

2 stk modne avocadoer

ca 2 ss Soyasaus (kikkoman med mindre salt),

Litt tørket oregano

8stk ananasringer,

1 stor rødløk

1pk cherrytomater ,

1stk isbergsalat

Slik gjør du :

Stek kyllngfiletene i stekeovn på 200grader i ca 20min.(til gjennomstekt)

Når kyllingfiletene er i ovnen, steker du ananasringer i en stekepanne et par minutter på hver side på svak/middels varme sammen med litt kikkoman soyasaus.

Skjær opp kyllingfiletene i små biter når de er ferdig i ovnen.

Ta ananasringenu ut av stekepannen, ha litt soyasaus i stekepannen .

Legg kyllingbitene i og bland godt. Ha over litt oregano.

Legg anansringene over kyllingbitene slik at de holder seg varme.

Hakk rødløk i små biter, skjær opp tomatene og bland disse sammen med rødløken.

Del avokadoene, ta ut steinen og del avokadokjøttet opp i biter. Vask og riv salaten

Anrett på 4 tallerkener og drypp over litt soyasaus til slutt.

ENJOY 🙂

#hashtag # blogg #matglede #matprat  

2 kommentarer

Siste innlegg