Knallgodt Proteinbrød på 1-2-3

Dette brødet er saftig og godt. Stappfullt av næring og laget på 1-2-3

Til en liten langpanne str. 22x28cm trenger du :

3 egg + 1 eggehvite

1 stort beger mager cottage cheese

2 (cottage cheese beger) med små havregryn

2 revne gulerøtter (revet slik at det nesten blir mos)

3 ss gresskarkjerner

1 1/2 ts salt

1 ss bakepulver

Slik gjør du :

Sett stekeovnen på 200gr (varmluft)

Ha egg/eggehvite og cottage cheese i en blender (evt. bruk stavmixer), og bland godt

Ha over i en bakebolle sammen med de andre ingrediensene

Bland godt. Skal være en passe “fast” deig

Ha bakepapir i langpannen, og ha deigen over. Form den med hendene slik at den blir jevnt utover i formen.

(Kan selvfølgelig lages til 10-12 vanlige rundstykker istedenfor brød)

Stekes midt i ovnen i ca 20minutter

Avkjøles på rist.

Del opp i 12 eller 16 ruter.

Når de skal spises deles de i to før du har på ønsket pålegg 🙂

Disse er fine å fryse.

Og her er en annen variant med solsikkekjerner 

#blogg #brød #rundstykker #frokost #lunsj #mattips #matglede #veggislivet #vegetarfamilie #mat

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg