Fylte paprika (Vegetarversjon)

Har du smakt fylte paprika før? 

I dag deler jeg vegetarversjonen, men om du vil ha kyllingversjonen så finner du den HER

Du trenger til 2 personer :

2 store paprika

1 eske grønne linser

1 eske kikerter

1/2 pose tacokrydder + 0,75dl vann

0.5dl quinoa (jeg anbefaler varianten fra Helios)

1/2 boks mais

1/4 Mager Jalapenost tube (kan sløyfes om man vil ha retten vegansk, bruk evt. litt vegansk ost om du ønsker)

Jalapenos (kan sløyfes)

Ønsket mengde tacochips

Ønsket mengde rømme (evt. imat fraiche for vegansk versjon)

Slik gjør du : 

Sett stekeovnen på 200gr

Kok opp quinoa etter anvisning på pakken. 

Skyll kikerter og grønne linser i kaldt vann, ha de over i en kasserolle sammen med 1/2 pose tacokrydder og 0.75dl vann.

Rør godt sammen og kok opp. Kokes et par minutter.

Ta ønsket mengde jalapenos og del de i små biter.

Vask paprikaene, del i 2 (på langs) og ta ut innmaten. 

Sett på en bakepapirkledd stekeplate. 

Smør bunnene med litt mager jalapeno ost.

Bland quinoa med mais, bønneblandingen og jalapenos.

Fordel fyllet i paprikaene.

Sett i ovnen 15 minutter.

Når de er ferdig i ovnen er det bare å knuse noen tacochips på toppen, sammen med tacosaus og litt rømme (evt.imatfraiche)

ENJOY 🙂 

 

#middag #taco #middagstips #veggislivet #matglede #vegetarfamilie #mat #matprat

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg