Pasta med tomatsaus

Denne pastaretten er kjapp å lage, smaker godt og har en fin blanding av næring, vitaminer og mineraler.

Dette trenger du til 2-3 personer :

2 esker hakkede tomater med hvitløk

2 pk kidneybønner (ferdig til bruk)

1 pk kikerter (ferdig til bruk)

1/2 brokkoli

1/2 squash

1/2 gul paprika

150gr valgfri pasta 

Salt og pepper

Litt olje til steking

Slik gjør du :

Del squash, paprika og brokkoli i små biter, og stek på middels varme i stekepanne til grønnsakene er myke, men fremdeles har litt tyggemotstand.

Ha de hakkede tomatene i en kasserolle sammen med kidneybønner og kikerter. Kok opp, og smak til med evt. litt salt og pepper.

Kok opp vann til pasta, og kok som anvist på pakken. Hell av vannet i et dørslag.

Ha pasta nederst på tallerkenen, så tomat/bønnesaus, og de stekte grønnsakene på toppen.

ENJOY 🙂 

Serveres som den er eller gjerne med en grønn salat.

 

#middag #vegan #veggislivet #matglede #middag #middagstips #pasta 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg