Grønnsaksburrito med avokadosaus

Hva med en annerledes burrito variant proppfull av farger?

Til 1-2 personer trenger du :

Ønsket mengde Wok grønnsaker (ferdig pose) eller grønnsaker som f.eks brokkoli, gulerøtter, paprika, purre, kål, sukkererter.

Fullkornslefser

1 pk grønne linser (ferdig til bruk)

1 liten boks mais

3ss Rømme eller Imat Fraiche (vegansk)

Tacosaus

1 liten avocado

Litt lime eller sitronsaft

Salt og pepper

Jalapenos (kan sløyfes)

Olje til steking

Nachochips (kan sløyfes)

Revet ost / vegansk ost (kan sløyfes)

Slik gjør du :

Sett stekeovnen på 200gr

Del wokgrønnsakene i små biter og stek disse i litt olje på middels varme til de er gjennomstekte. Ha over linsene (husk å skylle dem i kaldt vann først) og bland godt. Ha i mais samt noen oppdelte jalapenosbiter om du ønsker retten litt sterk.

Bland avokado med rømme eller  imat fraiche, samt noen dråper limesaft, salt og pepper. Smak til.

Varm lefsene 1minutt i stekeovnen

Smør litt tacosaus over lefsene, ha på grønnsaksblandingen. 

Ha litt revet ost / vegansk ost og noen knuste tacochips over .

Avokadosaus og evt. mer tacosaus på toppen. Rull sammen og spis  🙂 

Enkel middag  med en god blanding av næring og vitaminer.

Karbohydrater fra grønnsaker, linser og lefser

Fett fra avokado og rømme (imatfraiche)

Proteiner fra grønnsaker, linser, lefser og rømme .

 

#middag #grønnsaker #middagstips #matglede #veggislivet #veggispreik #vegetarfamilie #taco 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg