Spagetti med pesto

Dette er en lettlaget, smakfull og næringsrik middagsrett.

Denne oppskriften er vegansk, men kan enkelt tilsettes f.eks kylling og/eller parmesanost om man ønsker det.

Siden vi er en kombinasjonsfamilie (2 vegetarianere og 2kjøttspisere) så er slike middager som er lett å lage både med og uten kjøtt,perfekt for oss.

Til 2-3 personer :

6 store sjampinjoner

1 squash

1 brokkoli

2pk grønne linser (ferdig til bruk)

10små tomater (kan sløyfes)

ca 150gr fullkornsspagetti

1glass “coop smak forskjellen” pesto. (Denne pestoen er vegansk. Ganske kostbar, men er utrolig god på smak. Anbefales på det sterkeste)

Litt smør eller olje til steking

Salt og pepper

Slik gjør du :

Skyll brokkoli og del i små buketter.

Ha en rist i en kasserolle, vann opp til risten og legg brokkolibukettene oppå. Damp til de er møre, men fremdeles litt tyggemotstand.

Kok opp vann til spagetti. Kok etter anvisning på pakken

Del opp sjampignoner og squash i små biter, og stek på en stekepanne sammen med litt rapsolje eller litt smør. Når disse har stekt noen minutter, tilsettes 2 pk grønne linser (skylles godt i kaldt vann før bruk). Bland godt og skru ned varmen. Ha over litt salt og pepper. Ønsker du tomater, deles disse i små biter og haes oppi rett før servering

Når spagettien er ferdig helles vannet av, og spagettien blandes godt med 1glass pesto.

Ha så ønsket mengde spagetti på en tallerken, og topp med soppblandingen samt brokkoli. 

Håper det smaker.

#middag #vegetarfamilie #mat #oppskrift #vegansk #vegetar 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg